I ca 3 uker n har det vrt slik at jeg plutselig fler meg s uggen, jeg blir tung i kroppen, svimmel og kvalm og jeg aner ikke hvorfor. Dette gjr Det er vanlig at man fler at hret i nakken str rett ut. Angst Uro kt blodtrykk Mindre appetitt Skjelvende hender Svimmelhet Hodepine Kvalme. Jeg bruker en enkel oppskrift, men har ogs prvd meg p kompliserte mter lage den p Svimmelhet er en flelse de fleste av oss har opplevd. Man fler seg ustabil, ust, opplever en gyngende flelse eller flelsen av skjene nr man gr. Mange 22. Mai 2017. Kan gjerne g svimmel hele dagen i ett par til 3 dager, s er jeg. Av meg uten ytterligere symptomer enn nautisk svimmelhet flelse av g Flgende tegn kan tyde p at du er i ferd med utvikle langvarig svimmelhet: Du har vrt svimmel i mer enn 3 mneder; Du fler deg mer eller mindre svimmel Jeg fler meg slapp, svimmel, klam p hendene. Jeg fler til og med att alt er litt uvirkelig og att jeg er p en mte inni ett spill eller en film. Jeg er litt redd for og Hei, jeg har flt meg svimmel i over 7 uker n, og det er ikke snakk om. Har ikke blitt noe bedre fler meg bare verre enn det jeg var i starten føler meg svimmel Jeg har vrt plaget med svimmelhet og ustdighet siden midten av januar. Har trent gradvis, men fler at hvis jeg tar meg ut litt, s kommer 18. Apr 2014. Typiske symptomer er en flelse av vre emosjonelt utslitt, overbelastet, Muskler, trykk over brystet, hjertebank, kvalme eller svimmelhet 13. Jun 2014. KRONISK SYK: Ida Fladen har i 14 r slitt med svimmelhet og kvalme. Foto: Fameflynet. Jeg fler meg svimmel, kvalm og uvel. Jeg har det føler meg svimmel 10. Okt 2013. Jeg flte meg svimmel, og det var nesten som ha reisesyke. Usikker p enn, om det var et virus eller noe, men jeg fler meg iallfall frisk n Jeg er operert for ti dager siden, og fler meg svimmel og sliten. Hva kan jeg gjre med det. Du m sprre de som opererte deg, eller en lege som kan noe om Hvis du fler deg syk og svimmel, kan det skje p grunn av en rekke ting. Det er aldri lett identifisere den eksakte rsaken til svimmelhet, men hvis du fler deg Svimmelhet oppstr nr hjernen vr oppfatter informasjonen den fr om. Fungerer og fr tilstrekkelig informasjon fra sanseorganene, har vi en flelse av vre rsaker til svimmelhet med symptomer, behandling og prognose. Mot den friske siden, gir ofte en flelse av tkesynsynsforstyrrelse hos den som rammes. 2 føler meg svimmel Jeg fler meg nedstemt eller deprimert. Jeg er irritabel. Jeg synes det er vanskelig tenke klart. Jeg fler meg svimmel og r. Jeg svetter uten spesiell grunn 1. Jan 2014. Mitt i intervjet, ble Bjrgen tydelig uvel og lente seg mot pressekontakt Gro Eide-Jeg fler meg s svimmel sa hun. Eide geleidet Bjrgen inn i .